Kontakt: +381 63 468 387

Štampa fotografija

MI BRINEMO DA USPOMENE NE IZBLEDE!

Izrada fotografija 20x30

EPSON L800 stampa fotografija

Izrađena fotografija ima mnogo veću „težinu“ od one koja se nalazi na nekom memorijskom uređaju: flash, hard disk, memorijska kartica… ovekovečite bitne trenutke i neka Vam krase životni ili radni prostor!

U mogućnosti smo da Vam profesionalno odštampamo fotografije na najkvalitetnijim foto papirima gramature od 120 do 260 na profesionalnom foto štampaču, EPSON L800 koji pravi sliku kombinacijom 6 boja i samim tim u mogućnosti je da naslika mnogo više tonova i detalja od klasičnih štampača koji mešaju samo tri osnovne boje prilikom štampe.

Najveća fotografija koju smo u mogućnosti da odštampamo je A4 format (21×30 cm), sve ostale dimenzije manje od ove vi birajte, mi štampamo.

KVALITET JE NA NAŠOJ STRANI!

Za veće količine, preko 10 komada, popust… kontaktirajte nas za više informacija!

INSTUKCIJE: ukoliko se odlučite da Vam štampamo fotografije formata 21×30 ili manje, potrebno je da ih pošaljete na naš mail ( pixeldizajnso@gmail.com ), u što boljoj rezoluciji (idealno 150-300 dpi) i u najkraćem mogućem roku dobijate odgovor od nas o vremenu završetka i slanja fotografija na Vašu kućnu adresu.

PROMO AKCIJA: trenutno je aktuelna PROMO/AKCIJA štampe fotografija 10×15 cm pa tako dobijate 30 fotografija za SAMO 649 rsd.

PROMO AKCIJA: trenutno je aktuelna PROMO/AKCIJA štampe fotografija 13×18 cm pa tako dobijate 30 fotografija za SAMO 849 rsd.

Izrada fotografija

Stampa fotografija

Štampa fotografija PIXEL

CENOVNIK PIXEL DIZAJN

Pogledajte još: ŠTAMPA na CD/DVD kao i ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

AKCIJA DO KRAJA JANUARA 2+1

2+1 gratis

Za svake dve naručene fotografije 20×30 cm dobijate još jednu GRATIS!

Cena jedne fotografije je 100 dinara!

PRIMER: Ukoliko naručite 4 fotografije dobijate još 2 gratis, a sve ukupno vas košta 400 rsd.

Ukoliko želite da štampate veću količinu fotografija kontaktirajte nas na mail da bi napravili ponudu: pixeldizajnso@gmail.com

Fotografije šaljemo na vašu kućnu adresu o našem trošku!

OBAVEZNO PROČITATI: fotografije koje nam šaljete na izradu MORAJU da budu kvalitetne, bar 150 dpi rezolucije jer se izrađuju na formatu 20x30 cm. Nikako nemojte da šaljete fotografije sa Facebook-a jer su one NEPRIHVATLJIVOG kvaliteta za izradu, posebno za veće formaate.

Ukoliko niste sigurni kakvog kvaliteta je Vaša fotografija pošaljite nam je na mail (pixeldizajnso@gmail.com) i javićemo da li je moguće da se izradi u ovom formatu, a da bude kvalitetno.

Nije nam cilj da izradimo količinski mnogo fotografija, a da je kvalitet loš!

Moguće virmansko plaćanje!