Kontakt: +381 63 468 387

Ambalaža

UPAKUJMO VAŠ KVALITET

Čovek je po prirodi vizuelni tip, pa je ono što ističe dobru kompaniju privlačenje korisnika i kupaca dobro osmišljenom ambalažom. Dok zanimljiv i atraktivan logo ima veliku ulogu za marketing, ambalaža donosi proizvod u ruke i zadržava ga tamo.
Dobar dizajn ambalaže bi trebalo da bude slika dobrog proizvoda I posebnosti kompanije. Zadatak ambalaže je da obezbedi da paket izgleda privlačno.

Postoji čitava nauka o dizajniranju ambalaže od oblika paketa do upotrebljenih materijala, sklada boja i tonova, do funkcionalnosti. Ovaj dizajn je postao veoma važna grana dizajn ponuda i broji mnogo tipova ambalaže uglavnom prilagođene vrsti proizvoda.

Kupci žele da povezuju proizvod s nečim pozitivnim, a dizajn proizvoda je često prva stvar koja im padne na pamet. Pixel Dizaj će sa Vama i Vašim timom osmisliti ambalažu o kojoj se razmišlja i priča.

CD omot bi trebalo da na kreativan način kvalitetnim idejnim rešenjem ili fotografijama koje se nalaze na CD-u predstavi rad na omotu.

Dizajn CD omota, još jedan od elemenata koji čine graficki dizajn, a koje Pixel Dizajn uspešno savladava i s ponosnom plasira na tržište. Bilo da je reč o prerađivanju postojećeg dizajna ili kreiranju novog, stojimo Vam na raspolaganju.

Dizajn ambalaze