PAZIMO NA DETALJE, BITAN JE SVAKI PIXEL

Grafički dizajn je umetnost koja ukjlučuje kreativnost i plan koji teži ka ostvarivanju cilja. Da uprostimo, grafički dizajn je vizuelna komunikacija i estetski izraz ideje pomoću različitih grafičkih elemenata i alata.

U našoj ponudi je sledeće: LOGO dizajn, dizajn vizit karte, dizajn flajera, dizajn plakata, izrada banera za internet marketing, izrada postova za Facebook i Instagram.

Za grafičke proizvode koje nismo naveli kontaktirajte nas na mail: pixeldizajnso@gmail.com

Elementi grafičkog dizajna

Grafički proizvod može sadržati sledeće elemente – fotografije, ilustracije, logotipi i simboli ili kombinaciju svih nabrojanih elemenata.

Linije: Ravne, zakrivljene, valovite, guste, tanke – kada je reč o linijama, mogućnosti su neograničene. Linije omogućuju dizajnerima da podele prostor ili sadržaj. One se takođe mogu koristiti za usmeravanje pogleda posmatrača.

Oblici: Oblici nude razne načine da ispunite kreativno prostore, kombinacijom teksta i drugih oblike sadržaja može se uravnotežiti dizajn.

Boja: Boja ili odsutnost boje, važan je element svakog dizajna. Uz solidno razumevanje teorije boja, dizajneri neverovatno mogu uticati na dizajn i brand.

Tekstura: Čak i glatka tj. sjajna reklama može se činiti opipljiva s teksturom. Tekstura daje osećaj hrapave površine svojim vizuelnim izgledom i dodaje osećaj dubine, poboljšane izborom odgovarajućeg papira i materijala.

Alati za grafički dizajn

Profesionalni dizajneri poseduju kreativni um s umetničkom sklonosti, i još mnogo toga. Veštine posmatranja i analitičko razmišljanje su bitne alatke za grafički dizajn, pre nego što su to fizički alati, pero na papiru ili olovka na tabletu. Dizajneri poseduju različite metode kako kombinovati umetnost i tehnologiju za komunikaciju i stvoriti impresivan vizualni osećaj.

Grafički dizajn komunicira estetikom i kreativnošću!

Neka Vam profesionalni grafički dizajner pretvori svoje snove i ideje u realne stvari!

WEB DIZAJN

WEB DIZAJN

Izrađujemo profesionalne web prezentacije, prodavnice, blogove.

ONLINE MARKETING

ONLINE MARKETING

Izrada marketing kampanja za socijalne mreže: Instagram, Facebook kao i za Google oglašavanje.