WEB DIZAJN

WEB dizajnIzrađujemo web sajtove, blogove, internet prezentacije za vašu firmu, hobi, lični sajt. Ukoliko Vam je sajt potreban za juče, javite nam se, volimo kada je nešto HITNO!

HOSTING

WEB hostingUkoliko nemate prostor za svoj sajt na nekom od servera i ne želite da trošite svoje vreme oko toga prepustite slučaj nama, zakupićemo najkvalitetniji hosting prostor za Vašu internet prezentaciju.

DOMENI

DomeniIzbor adrese web mesta je uvek jedno od najtežih pitanja. Ne znate kako se bira, na šta treba obratiti pažnju, koji domen izabrati, .COM ili možda .RS…. sve ćemo da Vam objasnimo!

SEO

SEO optimizacijaKako da moj sajt bude među prvima u pretrazi na Google pretraživaču?!?! Ne lupajte glavu oko toga, mi smo naše davno izlupali i znamo kako se radi, kontaktirajte nas!

AdWORDS

AdWords Google oglasavanjeReklamiranje na Google pretraživaču je jedan od glavnih vidova reklame današnjice. Izradićemo za vas kompletnu kampanju i banere kako bi se prikazali što većem broju potencijalnih klijenata.

AdSENSE

AdSENSE Google zaradaUkoliko već posedujete sajt, portal ili blog sa velikim brojem poseta, verovatno ste razmišljali da postavite rekme na njega kako bi nešto i zaradili svojim online nastupom. Javite se da vam pomognemo oko postavke reklama.

FB OGLASI

Facebook oglašavanjeMnogi su nas pitali kako da se njihova reklama pojavljuje onako sa strane kada su na Facebook-u?! Mi znamo kako, izradićemo kompletnu kampanju za Vas i možete početi da skupljate lajkove.

IZRADA BANERA

Izrada banera reklamaZa bilo koji vid reklame na internetu potrebni su vam baneri određenih dimenzija. U mogućnosti smo da izradimo statične banere ili banere na kome se smenjuju slike. Samo nam javite dimenzije.