WEB dizajn… mnogima nepoznato prostranstvo ravno galaksiji, umesto zvezda, ovde su PIXEL-i… PIXEL DIZAJN tim ne čine astronomi, ali čine ga kvalitetni WEB programeri i kreativci kojima ideja ne manjka!

Potrebna Vam je prezentacija za firmu, vašu uslugu, prezentacija turističke ponuda, možda vodite sportski klub, možda želite on-line prodavnicu, želite da pišete BLOG ili ste više novinarski usmereni pa bi da vodite portal ili magazin? Tu smo da napravimo unikatan dizajn vašim zahtevima, prilagođen svim uređajima, bilo stonim računarima ili pametnim uređajima, telefonima, tabletima, nije bitno da li su Android, iOS ili Windows platforma, na svima njima, dizajn će biti prilagođen tako da sve bude elegantno i svedeno… mi pazimo na detalje, bitan je svaki PIXEL.

PLANIRANJE I IZGRADNJA

Najbitnije od svega je komunikacija između Vas i nas. Kada nam saopštite vašu viziju krećemo u analizu kako bi pogodili pravo u PIXEL šta želite i ka čemu težite. Analiziramo sve potrebne funkcije kože želite da se implementiraju u sajt, pravimo bazu podataka, pregled fotografija i teksta planiranog za izradu… kada sve ovo skockamo na papiru, krećemo sa konverovanjem u virtuelni svet.

ODRŽAVANJE

Nakon završenog posla, gotov proizvod se isporučuje klijentu koji je pre toga detaljno istestiran i spreman za upotrebu. Ukoliko se odlučite da Vam PIXEL DIZAJN vodi sajt i tu možemo da izađemo u susret. Dogovor sajt gradi!

ŠTA DOBIJATE OD NAS?

1. Dizajn koji je unikatan!
2. SEO optimizaciju
3. Redovan BACKUP (ako se odlučite da hostujete sajt kod nas)
4. Inegraciju sajta sa društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twiter itd.)
5. Sveden i detaljno osmišljen interfejs kako bi bio najlakši za upotrebu
6. Dodavanje novih fotografija, video materijala, stranica, tekstova (ako se odlučite da mi upravljamo sajtom)
7. SIGURNOST PODATAKA
8. Cena koja je srazmerna kvalitetu usluge!

GRAFIČKI DIZAJN

GRAFIČKI DIZAJN

Profesionalni grafički dizajn svih proizvoda.

ONLINE MARKETING

ONLINE MARKETING

Izrada marketing kampanja za socijalne mreže: Instagram, Facebook kao i za Google oglašavanje.