Kontakt: +381 63 468 387

WEB prodavnica

Pozdrav, kada ste već stigli na ovu stranicu, verujemo da ste zainteresovani za izradu online prodavnice!

U nastavku pročitajte sve detalje oko izrade.

Cena prodavnice već od: 249 EURA

PRODAVNICA NA JEDAN KLIK!

Ukoliko želite da budete savremena prodavnica online je pravo rešenje za Vas… izradićemo prodavnicu savremenog dizajna i svih potrebnih funkcija za uspešno poslovanje na internetu.

Danas, kada je život postao veoma brz, sve je manje slobodnog vremena za klasične kupovine i obilaske prodavnica, pravo je vreme da svoju prodavnicu plasirate u svačiji džep, kuću, stan, radno mesto i na sva ostala gde je online pristup omogućen!

Pogodnosti online prodavnice su mnogostruke, verujemo da vec znate sve blagodeti koje ona donosi ali podseticemo vas u kratkim crtama.

24/7 radno vreme

Online prodavnica je dostupna svima svakog dana u svako doba dana i noći, ne mora niko da zna kada vam je redno vreme i da se uklapa da stigne pre zatvaranja. Jednostavno, sedne za računar, ušuška se u fotelju, krevet, uzme telefon, tablet, lap top, poseti prodavnicu i kupuje… jednostavno, brzo i praktično!

Bez granice

Niste ograničeni samo na kupce iz vaše sredine, online prodavnica vam omogućava da proširite tržište na celu državu, a čak i van granica. Za internet trgovinu nema ograničenja merenih kilometrima, svima je sve dostupno sada i odmah bilo gde da se nalaze Vaši kupci! Potreban je samo jedan mail, poziv, poruka…

Roba na kućni prag

Ono najbitnije od svih pogodnosti jeste upravo to što kupljenu robu kupac dobija na ruke, na svojoj kućnoj adresi za manje od 24 časa od momenta kupovine! Potrebno je samo da zapakujete poručenu robu i pošaljete brzom poštom na adresu kupca! Sve informacije stižu Vam automatski na mail posle kupovine!

Zbog mnogobrojnih pogodnosti online prodavnice uvek ste u prednosti u poređenju sa klasičnim prodavnicama! Uvek konkurentnije, jeftinije cene od klasičnih trgovaca jer nema kirije za lokal, računa za struju, komunalije, nema zaposlenih radnika… računar, internet i Vi, niko više nije potreban. Odlično, zar ne?

DA LI STE ZNALI OVO?
Veliki broj ljudi prvo potraži ono što im treba na Google pretraživaču pa ako pretraga ne bude uspešna onda kreće u obilazak prodavnica. Zato je bitno imati pedantno urađenu online prodavnicu sa funkcionalnim i lepo dizajniranim okruženjem kako bi kupac stekao poverenje na prvi pogled i kupio od Vas!
Upravo zbog gore navedenih stavki slobodno nas kontaktirajte da zajedno dođemo do Vaših kupaca i većeg profita!

POŠALJITE VAŠE PITANJE!

Postavite nam bilo koje pitanje u vezi izrade online shop-a i odgovorićemo u najbržem mogućem roku!
Ukoliko Vas zanima cena izrade prodavnice budite što precizniji u opisu šta tačno treba da se napravi kako bi ponuda obuhvatila sve Vaše zahteve!